Espressomachines

Machines voor espresso en filterkoffie. Voor thuis, op kantoor of bar.

*

Horeca: Café, restaurant of hotel? We helpen je onze koffies te serveren op topniveau. Espressomachines met smaak, design en betrouwbare techniek. We zorgen voor levering, installatie & indienststelling van kwalitatieve espressomachines. We leiden uw personeel op tot expert baristas.

> Ontdek met Dries het aanbod via: RocketAscaso

Kantoor: Koffie, zowel lokaal als fairtrade gebrand in onze branderij, wordt geleverd tot op uw bureau. Met de business abonnementen verhoog je met zekerheid het werkplezier op de kantoorvloer. Aarzel niet te informeren achter onze formules voor automatische & professionele koffiemachines, zowel voor aankoop als leasing..

> Ontdek met Dries het aanbod via: Jura & Franke & Animo

Thuis: Wilt u thuis koffie schenken als een echte barista? Stel samen met ons je eigen plan op. Wij bieden u de leidraad voor de ideale koffiepauze, vergadering of ontmoeting met klanten. Onze diensten staan garant voor (na)service van gebruiksvriendelijke koffiemachines met veel keuzemogelijkheden.

> Ontdek met Dries het aanbod via: Jura & Moccamaster

Onderhoud & Service: Wij zorgen er graag voor dat u optimaal kan blijven genieten van verse koffie in uw toptoestel. Onze diensten staan dagdagelijks paraat om alle vragen (toelevering externe onderdelen, vervangtoestellen, onderhoudsformules,...) te beantwoorden.

Neem zeker contact op met Dries voor alle info en prijzen: 0472 89 96 04 of info@via-entebbe.be 

 

*